Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Η σχέση μας ο γάμος και οι δυσκολες εποχες



Πολλοί λένε ότι σε μια σχέση πιθανότατα δεν είσαι υποχρεωμένος να ανέχεσαι πράγματα και σε μια τέτοια περίπτωση τα όρια που έχει θέσει ο καθένας να τον υποχρεώνουν να επαναπροσδιορίσει την θέση του μέσα στην σχέση και βέβαια να αποφασίσει αν θα παραμείνει η θα επέλθει η διάλυση.

Τώρα στον γάμο βέβαια τα πράγματα να είναι τελείως διαφορετικά και οι ανοχές μας πολλές φορές να μεγαλώνουν πράγμα που να το λέμε βέβαια είναι απλό αλλά και δύσκολο ταυτόχρονα ειδικά όταν μιλάμε ότι θα πρέπει σε πολλές περιπτώσεις να ξεπερνάμε ακόμα και τον εαυτό μας για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε το σπίτι μας με την προυπόθεση πάντα ότι η αγάπη περισσεύει.

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε τα νέα ζευγάρια που αποφασίζουν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μαζί θα πρέπει να έχουν υπόψιν τους ότι οι ανοχές τους θα δοκιμαστούν γιατί πλέον όλα είναι πιθανά και εν μέσω της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που ζούμε το πιό πιθανό και σίγουρο είναι οι ανατροπές...

Για όσους ψάχνουν οικονομικά πακέτα για να οργανώσουν και να κάνουν το γάμο τους χωρίς να ξοδέψουν μια περιουσία παρακάτω θα δώσουμε αρκετά links τα οποία πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν.

1. Κοσμήματα
2.Γαμήλιο Ταξιδι
3.Μακιγιάζ
4.Σπίτι
5.Στολισμος γαμου
6.Φωτογράφοι γάμου
7.Μουσικη γαμου
8.Catering
9.Νυφικα
10.Μοδα
11.γαμος
12.gamos

Οι περισσότερες επιχειρήσεις που έχουν προιόντα τα οποία θα σας ενδιαφέρουν στην οργάνωση του γάμου σας όπως τα νυφικά τα γαμπριάτικα κοστούμια τα catering οι αίθουσες δεξιώσεων οι φωτογράφοι οι μακιγιέζ κλπ έχουν προσαρμόσει τις τιμές τους σε νέα επίπεδα προσεγγίσιμα απο τον καθένα που δεν διαθέτει μεγάλο πορτοφόλι ...
Επειδή η κατάσταση οπως έχει διαμορφωθεί επιτρέπει σε όλα τα νέα ζευγάρια να κάνουν ένα αξιοπρεπέστατο γάμο χαμηλού κόστους πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει επιλογή που θα ικανοποιήσει όλους τους ενδιαφερόμενους.