Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Υπερπολυτελή Αυτοκίνητα για Γάμους

Ένα πολυτελές αυτοκίνητο για την ξεχωριστή ημέρα του γάμου ( gamos ) μπορεί να κάνει την διαφορά δίνοντας μια δόση πολυτέλειας στην εμφάνιση της νύφης αλλά και για την αποχώρηση από την εκκλησία του ζευγαριού και την μεταφορά του στον χώρο της δεξίωσης.

Στις ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων σήμερα υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για ένα ζευγάρι, από υπερπολυτελή αυτοκίνητα όλων των τύπων μέχρι την ενοικίαση κάποιου cabrio για το γαμήλιο ταξίδι. Συνήθως τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού συνοδεύονται και από οδηγό ο οποίος είναι και υπεύθυνος για το αυτοκίνητο.

Μια πολύ ωραία λύση είναι και τα αυτοκίνητα αντίκες, τα οποία απευθύνονται σε ζευγάρια που το ρετρό είναι του γούστου τους.

Αν έχετε αποφασίσει για την ενοικίαση ενός πολυτελούς αυτοκινήτου την ημέρα του γάμου ( gamos ) σας, ενδιαφερθείτε να έρθετε σε επικοινωνία με τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, δυο τρεις μήνες πριν από τον γάμο και ειδικά αν παντρεύεστε καλοκαιρινούς μήνες που γίνονται οι περισσότεροι γάμοι. Ζητήστε να δείτε το αυτοκίνητο και ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες και το κόστος τους.

Συντονιστείτε για την έγκαιρη παράδοση του αυτοκινήτου ώστε να προλάβετε και τον στολισμό του την ημέρα του γάμου ( gamos ), ακόμα επειδή στην χώρα μας το έθιμο απαιτεί να συνοδεύει την νύφη στην εκκλησία η οικογένειά της, πατέρας μητέρα και αδέλφια, πιθανόν να μην χωρούν όλοι στην νοικιασμένοι λιμουζίνα, οπότε καλό θα είναι εκ των προτέρων να έχει κανονιστεί και ένα δεύτερο αυτοκίνητο που θα μεταφέρει του υπόλοιπους.

Δώστε λίγο σημασία στον στολισμό του αυτοκινήτου ώστε η ανθοδιακόσμησή του να ταιριάζει και με το δικό σας στυλ αλλά να είναι και σωστά τοποθετημένη και στερεωμένη για να μην καταστραφεί η αποκοληθεί κατά την διαδρομή.