Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Gamos - Προσκλητήρια – Invitations cards - Γάμος

Προσκλητήρια – Invitations cards


Θέλετε ο γάμος σας ( gamos ) ν’ αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους καλεσμένους σας και να μιλάνε αρκετό καιρό γι’ αυτόν ? Τότε επιλέξτε προσκλητήρια που εντυπωσιάζουν με την πρωτοτυπία και την αισθητική τους τελειότητα....


ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ


Δώστε στα προσκλητήρια τα χρώματα και την αισθητική γραμμή της διακόσμησης που θα ακολουθηθεί σ’ όλη την γαμήλια διαδικασία από το αυτοκίνητο, την εκκλησία και τον χώρο της δεξίωσης. Ο γάμος ( gamos ) σας είναι ένα ιδιαίτερο γεγονός, φροντίστε εξίσου ιδιαίτερο να είναι και το προσκλητήριο σας, γιατί αυτό είναι που θα προιδεάσει τους προσκεκλημένους για το τι θα δούνε και θα εξάψει την φαντασία τους, γενικότερα σκοπός του προσκλητηρίου είναι να δημιουργήσει μια ευχάριστη προσμονή για τον γάμο.


DRESS CODE

Στα προσκλητήρια κατά παράδοση δεν υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες αλλά λίγες και καλές που είναι σημαντικές. Δημιουργήστε την διαφορά και δώστε συγκεκριμένες πληροφορίες για την ώρα που γίνεται ο γάμος ( gamos ) και το dress code που κατ’ επέκταση θα υπάρχει. Έτσι θα βοηθήσετε τους καλεσμένους σας να μην νοιώσουν εκτός τόπου και χρόνου.


ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Δώστε εγκαίρως μέσα από το προσκλητήριο την τοποθεσία που θα γίνει ο γάμος ( gamos ). Αν είστε τύπος της τεχνολογίας ανεβάστε στο blog σας τον χάρτη της περιοχής και δώστε μέσα από το προσκλητήριο το URL ώστε όσοι από τους καλεσμένους σας θελήσουν να μπορούν να το επισκεφθούν μέσα από το ιντερνετ και να το τυπώσουν, ακόμα μπορείτε να έχετε τον χάρτη σε τυπωμένο καρτελάκι μέσα στο προσκλητήριο, ειδικά αν ο γάμος γινεται σε επαρχία η σε νησί με δύσκολη πρόσβαση.