Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Αποφάσισα να φορέσω γάντια με το νυφικό

Όταν μιλάμε για νυφικά αξεσουάρ σίγουρα δεν μπορούμε να αφήσουμε απέξω τα γάντια τα οποία αποτελούν σίγουρα μια πολύ φινετσάτη επιλογή. Στου περισσότερου γάμους γαλαζοαίματων τα γάντια είναι ένα αξεσουάρ που σχεδόν πάντα το επιλέγουν οι νύφες.

Το σπουδαιότερα είναι ότι τα γάντια που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχουν τέλεια εφαρμογή στα χέρια σας. Τώρα συνήθως τα νυφικά γάντια κατασκευάζονται από σατέν, μεταξωτά υφάσματα, δαντέλες και οργαντίνες. Ουσιαστικά από υφάσματα δηλαδή που χρησιμοποιούνται και για την κατασκευή ενός νυφικού έτσι ώστε να μπορούν να συνδυαστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Το μήκος των γαντιών που θα επιλέξετε εξαρτάται από το νυφικό σας φόρεμα δηλαδή ένα νυφικό που θα έχει λιτό και στενό μπούστο μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με μακρυά γάντια. Αν φορέστε νυφικό με μανίκι τότε όσο πιο μακρύ είναι τα μανίκια του νυφικού σας τόσο πιό κοντά σε μήκος πρέπει να είνα τα γάντια που θα επιλέξετε και το αντίστροφο όσο κονταίνει το μανίκι τόσο μακραίνει το γάντι.

Όσο πιό φορτωμένο και στολισμένο είναι το νυφικό τότε θα πρέπει να επιλέξετε λιτά γάντια και αν έχετε ένα απλό και λιτό νυφικό τότε μπορείτε να επιλέξετε γάντια τα οποία θα είναι διακοσμημένα με κρύσταλλα χάντρες στρασ φτερά η μαργαριτάρια για να εντυπωσιάζουν.

Δείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες γιά τα νυφικά

1.νυφικα ηρακλειου
2.νυφικα πατρας
3.νυφικα θεσσαλονικης
4.νυφικα αττικης
5.νυφικά
6.γάμος
7.gamos
8.γαμος
9.νυφικο πεπλο
10.νυφικα γαντια

Διάφοροι τύποι νυφικών γαντιών

Γάντια Όπερας

Είναι τα πιό μακριά γάντια και φτάνουν μέχρι την μέση του μπράτσου της νύφης. Είναι η κατάλληλη επιλογή για ένα νυφικό στράπλες και γενικά για νυφικά χωρίς μανίκια.

Γάντια μεσαίου μήκους

Είναι τα γάντια μέχρι τον αγκώνα της νύφης η τον καλύπτουν λίγο ταιριάζουν με αμάνικα η με ραντωτά νυφικά γενικά με νυφικά χωρίς μανίκια.

Γάντια κλασσικά

Γάντια που φτάνουν στην μέση του πήγη στην μέση δηλαδή ανάμεσα στον καρπό και στον αγκώνα της νύφης.

Γάντια κοντά

Καλύπτουν απλά μέχρι και τον καρπό της νύφης είναι ιδανικά για νυφικά με μανίκια με μήκος έως και 3/4.

Πότε βγάζουμε το γάντι

- Την στιγμή της τελετής που θα περαστούν οι βέρες
- Στο τέλος της τελετής που θα χαιρετάμε τους καλεσμένους μας στην εκκλησία
- Κατά την διάρκεια της δεξίωσης που θα παραθέσουμε